brick & glass rear extension
brick & glass rear extension

large glazed opening rear extension Lewisham

press to zoom
contemporary living interior
contemporary living interior

large rooflights contemporary living interior Lewisham

press to zoom
glass & brick rear extension
glass & brick rear extension

glass & brick rear extension Lewisham

press to zoom
brick & glass rear extension
brick & glass rear extension

large glazed opening rear extension Lewisham

press to zoom
1/5

WHAT

Loft and rear extensions

WHERE

Forest Hill, London

WHEN

2012

Devonshire Rd

A loft extension created two additonal bedrooms, a dressing room and a bathroom. At ground level, a rear extension created additional living space, joined seamlessly to the existing open plan kitchen/ dining area. Long rooflights bring light deep into the space, and there is a small window to the existing utility room. By carefully considering the natural light, and by using sympathetic materials in the new extensions, the existing Victorian house has been extended into a 5 bedroom house with living space that befits its new size without comprimising the original spaces.