WHAT

2 storey rear extension

WHERE

Bowdon,Cheshire

WHEN

2017

A two storey rear extension at the rear of this house of historic interest in Bowdon created a new kitchen/ living/ dining space, with a sliding partition leading through to a playroom. A secondary entrance was also created to a new utility/ boot room, with an adjacent shower room. At first floor level a family bathroom was created. The exposed timber beams in the dining space and bathroom hint at the timber frame construction concealed behind the brick cladding that was carefully matched to the existing house.  

The Poplars

BE IN 
TOUCH

69 Chudleigh Rd, London SE4 1JX T: 020 3066 2015   crowbotham@crarchitecture.co.uk

© Catriona Rowbotham Architecture

Michael Wharley Photography

  • Houzz Social Icon
  • Pinterest Social Icon

CATRIONA ROWBOTHAM ARCHITECTURE

sensitive contemporary domestic architecture